Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Whirlpool AMW 9605/NB
PDF pagina


Productbeschrijving:

Combimicrogolfoven - Inbouw - 40 liter - 900 wattCRISPNiet te evenaren knapperigheid.

Met de Crispfunctie kunnen hartige taarten, vlees en desserts 3 keer zo snel worden gebakken als in een traditionele oven.DUAL CRISPExtra krokant vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: met DualCrisp lukt het altijd. Een exclusieve technologie van Whirlpool. Het gerecht wordt zowel van onder als van boven verwarmd, zodat ook de onderkant gelijkmatig wordt bereid.JET DEFROSTSnel ontdooien.

Gebruik de unieke Jet Defrost functie om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw microgolfoven.TURBO HETE LUCHTBehoud de smaak.

De hete lucht wordt gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.BREAD DEFROSTAltijd vers brood.

Dankzij de Bread Defrost functie kunt u in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken, met één druk op de knop.OPWARMENSneller opwarmen.

Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.JET STARTBuitengewoon snel opwarmen.

De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.6TH SENSE TECHNOLOGIEOvertuigend koken.

De 6TH SENSE technologie past automatisch de bereidingstijd en het vermogen aan volgens het soort gerecht en het gewicht.3D-SYSTEEMPerfecte bereiding.

Het revolutionaire 3D-systeem zorgt voor de verdeling van de microgolven in de microgolfoven. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.KINDERSLOTVeiligheid voorop.

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.CAPACITEIT 40 LITERMeer ruimte voor uw kookcreaties.

Deze Whirlpool microgolfoven heeft een capaciteit van 40 liter, u heeft altijd genoeg ruimte om nieuwe recepten te proberen.ANTI-FINGERPRINT BEHANDELINGEenvoudig te reinigen.

De anti-fingerprint behandeling zorgt ervoor dat vingerafdrukken, stof en krassen eenvoudig te verwijderen zijn. Reinigen is nu makkelijker dan ooit.


€ 799,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Breedte :59,5 cm
Diameter van draaiplateau :36 cm
Diepte :56 cm
Hoogte :45,5 cm
Inhoud :40 Liter
Kinderbeveiliging :
Kleur :Zwart
Verwarmingswijze :Multifunctie Hete lucht , Microgolf
Vermogen microgolf :900 W
Aansluitwaarde :2800 W
Crispfunctie :
Grill :
Nisbreedte (minimaal) :55,6 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :45 cm
Ovenfunctie :
Draaischotel :
Maximale oventemperatuur :250 °C
Minimale oventemperatuur :50 °C
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :