Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Whirlpool AMW 805/IX
PDF pagina


Productbeschrijving:

Dual CrispGeniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.StoomGezonde, gestoomde maaltijden.

Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knopJet DefrostSnel ontdooien.

Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.Forced AirBehoud de smaak.

Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.Jet StartBuitengewoon snel opwarmen.

De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.3D TechnologiePerfecte bereiding.

De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.Auto CleanOm het apparaat intern schoon te maken hoeft de consument alleen een kom water in de magnetron te plaatsen en de Auto Clean functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de voedselresten binnen een paar minuten los waardoor ze makkelijk weggeveegd kunnen worden.


€ 799,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Automatische programma's :0
Breedte :59,5 cm
Diameter van draaiplateau :36 cm
Diepte :55,6 cm
Hoogte :45,5 cm
Inhoud :40 Liter
Deuropening :Neerklapbaar m
Verwarmingswijze :Multifunctie Hete lucht , Microgolf , Stoom
Vermogen microgolf :900 W
Aansluitwaarde :2800 W
Crispfunctie :
Gratineer functie :
Grill :
Nisbreedte (minimaal) :56 - 56,8 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :45 - 45,2 cm
Ovenfunctie :
Draaischotel :
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :