Graag helpen wij u verder in onze winkel voor alle vragen en bestellingen.
Productinformatie kan u zowel online als in de winkel consulteren.
Lijnen van Philips
Performer
Bespaar 35% energie dankzij de zeer efficiƫnte HD-motor bij deze stofzuigers met stofzak.
Senseo
Uniek koffiezetsysteem (met koffiepads) van Philips (en Douwe Egberts): elke kop vers gezet en altijd de juiste balans tussen koffie en water. De garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma.
Shave 5000
Glad en snel scheren
Shave 7000
Een serie scheerapparaten die zelfs de kortste stoppels scheren door de ultradunne scheerbladen met microgaatjes.
Shaver Series 1000
De Shaver Series 1000 biedt een snelle scheerbeurt voor een betaalbare prijs. Flex-scheerhoofden met 4 draairichtingen garanderen in combinatie met een CloseCut-messysteem een glad scheerresultaat.
Shaver Series 3000
De Shaver Series 3000 biedt een snelle, comfortabele scheerbeurt voor een betaalbare prijs. Flex-scheerhoofden met 4 draairichtingen garanderen in combinatie met een ComfortCut-messysteem een glad scheerresultaat.
Shaver Series 9000
De Shaver 9000 is ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe. De unieke contourdetectietechnologie garandeert dat er geen plekje van uw gezicht wordt overgeslagen, terwijl het V-Track-systeem de haren in de beste snijpositie brengt voor het gladste resultaat.
Xelsis

Xelsis is een meesterwerk. Wil je weten wat hem zo uniek maakt in de wereld van automatische koffiemachines? Bekijk het volledige verhaal achter onze meest verfijnde machine: ontdek wat de makers inspireerde, kom meer te weten over de geavanceerde technologie, en laat je betoveren door de fluweelachtige espresso en romige latte macchiato die uit deze machine komt.

Alle producten van Philips >>